سیب + عسل +شیر= حافظه قوی
 
بادام دانه ای بسیار با ارزش برای افزایش حافظه است و به حفظ و بقای مغز نیز کمک می کند.
 
مصرف سیب باعسل و شیر و همچنین مصرف بادام موجب افزایش حافظه می شود و به بقای مغز کمک می کند.
 
بادام دانه ای بسیار با ارزش برای افزایش حافظه است و به حفظ و بقای مغز نیز کمک می کند.
 
بهتر است بادام در طول شب خیسانده شده وبعد پوست آن را کنده و با عسل یا شیر مصرف کرد. مصرف سیب با عسل و شیر نیز موجب افزایش حافظه و قدرت تمرکز می شود.
 
موز در برخی منابع برای از بین بردن ضعف روحیه توصیه شده است. زیرا دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است. جویدن و آهسته بلعیدن موز برای بهبود روحیه مناسب است.
 
فسفاتیدیل سرین و فسفاتیدیل کولین (لستین) موادی هستند که به تولید میانجیگر عصبی حافظه به نام استیل کولین کمک می کنند. در یک مطالعه، افراد مصرف کننده فسفاتیدیل سرین در آزمون های حافظه و یادگیری ۳۰ درصد امتیاز بیشتری داشتند. این مواد در تخم مرغ به مقدار قابل توجهی وجود دارد.
 
 
منبع: آفتاب


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: جمعه 22 شهريور 1392برچسب:راحت باش,سلامتی,حافظه,,
ارسال توسط حسین ص

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 63
بازدید هفته : 95
بازدید ماه : 331
بازدید کل : 192711
تعداد مطالب : 396
تعداد نظرات : 36
تعداد آنلاین : 1